top of page

Vår sanning

Vår intention med Inre Natur är gemenskap, kärlek, närvaro och lekfullhet och vår vision är ett conscious community där vi vill sätta Örebro på kartan som Sveriges medvetna stad! Vi vill verka som komplement snarare än konkurrent till varandra ❤️

Inre Naturs grundare: Marie & Sandra Meyer

Vi är så glada för att du har hittat hit till oss. Vi som är skapare till Inre Natur är ett par tvillingsystrar som heter Sandra och Marie. Vi erbjuder zen coaching, yoga och massage i toppkvalité.

Vilka är vi och vad gör vi? Vi är två tvillingsystrar som heter Sandra och Marie Meyer! Sandra är socionom, kurator, certifierad inom Zen Coaching och entreprenör och hon arbetar med Mindfulness och kreativa kurser. Marie är yogainstruktör, massör, idrotts- och samhällslärare, entreprenör och arbetar med Mindfulness och stressfrihet.

Vår lokal består av ett större rum på 43 kvm med yogamattor, block, bolster, band, madrasser, stolar samt vaxdukar för målning, och lämpar sig fint för bland annat yoga, dans, cirklar, målning, meditationer, workshops och annat. Vi har ett behandlingsrum på ca 11 kvm med fåtölj, soffa och massagebänk. Vi har även en Cafédel som också verkar som kontorsspace på dagarna med kaffebar och bord för 6-8 personer, samt en lounge som väntrum/myshörna med soffa, bord, stolar och vacker konst!

Vi ser så himla mycket fram emot att få träffa DIG och ta del av dina gåvor och din närvaro! Hör av dig när DU har BESTÄMT dig! ❤️

292715327_611628643652525_2304193513654817269_n.webp

Marie Meyer

Yogainstruktör

Massör inom Finsk klassisk massage & Avancerad/Idrottsmassage

Utbildning inom friluftsliv, näringslära och träning.

Marie är en av skaparna av och ägarna till Inre Natur!

The Queen of the forest och prestigelöshet!

Från att ha varit utbränd efter traumabearbetning, ett snabbt liv och för höga krav på sig själv, så har Marie nu blivit en mästare på att hantera oläkta sår, stress och prestationsångest. Några av vägarna ur utbrändheten blev yogan, meditationen och naturen. 

Hos oss har Marie:

 • Hatha Tantra & Vinyasa Yoga

 • Finsk klassisk massage & Idrotts-/avancerad massage 

 • Facebook
 • Instagram
snyggselfie2.jpg

Sandra Meyer

Socionom och kurator. 

Certifierad inom Zen Coaching 

Mindfulnessguide

Sandra är en av skaparna av och ägarna till Inre Natur!

Hon har gjort en stor inre resa under flera års tid och har gjort det arbetet på sig själv som hon guidar andra i att göra.

Sandras specialitet är autencitet, sårbarhet och lekfullhet, och hon har en stark förmåga att se och förstå andra. Om du är nyfiken på att förstå och utveckla dig själv så har du hittat rätt, och var beredd på att mötas av en extremt stor portion kärlek, och utmaning ❤️

 

Hos oss håller Sandra regelbundet: 

 • Morgonmeditation

 • Gruppmålning

Hon har även:

Mindfulness Coaching och kuratorssamtal- detta med rötter av psykodynamisk psykologi och Zen, för både enskilda, par och grupp.

 • Facebook
 • Instagram
317916157_6376143412399269_7879879817957277526_n (1).jpg

Marlou Jaspers

Konstnär

Att vara driven och följa sin passion, bry sig om sin omgivning, sprida glädje och positivitet i viktigt för Marlou. Det märks också på sättet hon lever och målar.

Hos oss håller Marlou två helgworkshops:

 • Skapar-anda! 

 

 

Det är också Marlous helt otroliga konst som pryder våra väggar! De är till salu dessutom! Hör av dig när du har BESTÄMT dig!

 

 • Facebook
 • Instagram
MarlouJaspers_edited.jpg

Frida Svensk

 • Facebook
 • Instagram

Tantra terapeut, Kundalini & Medicinsk Yogainstruktör, NLP practitioner och NLP master, de-armoring practitioner.

Frida brinner för att hjälpa människor till att våga ta plats och kliva utanför begränsad tro och övertygelse om ”jaget” och uppleva mer av den livskraft som vi alla besitter. Fridas expertis är att vända skam till njutning genom praktiska övningar och kommunikation som utmanar den inre kritikern.

Genom coaching, medveten beröring och uttrycksövningar får du möta dig själv och skapa acceptans och självkärlek från grunden och djupet, komma i kontakt med den inre visdomen som leder dig till en starkare känsla och klarhet över det du längtar efter för att skapa harmoni, njutning och glädje inombords och börja LEVA.

 

Hos oss håller Frida regelbundet:

 • Tantric Touch 

 • Kundalini Yoga

Hon har även:

Tantriska terapisessioner (både för singlar och par) - Workshoppar med medveten beröring (för både singlar och par) - Kvinnocirklar

concious community.jpg

Jill Lindström

Kundalini Yogainstruktör,

Kroppsterapeut, massör & healer

Jill kände tidigt att hon alltid sett och känt mer än många omkring henne, och hennes kall är att hjälpa människor, djur och moder jord.  Att hjälpa människor att släppa rädslor, blockeringar och att våga följa sin själs kall är hennes intention med sitt arbete. Samt att stärka upp sin tro på sig själv och utveckla sina mediala- och healing-gåvorHos henne kan det komma allt från att få budskap från andevärlden till att lösgöra sig från rädslor och blockeringar.

 

Hos oss håller Jill Lindström: 

 • Kundalini Yoga

Hon har även:

Medial vägledning, healing, svensk klassisk- & bindvävsmassage. 

 I en behandling kan en få vägledning och kanaliserade budskap till sig.

 • Facebook
 • Instagram
195608821_572634907479839_2841508075321102357_n_edited.jpg

Anna Finnborg

Samtalsterapeut & coach

Kandidatexamen i psykologi

 På ytan är Anna en väldigt lugn person, och kan ibland uppfattas som lite tillbakadragen. Under ytan finns det mycket olika känslor och i rätt sammanhang är hon sprudlande och energisk. 

 Det Anna värderar högt är autenticitet och ärlighet. Mod att vara öppen för att utforska livet och de känslor som kan uppstå i utforskandet. Förmågan att vara närvarande. Kommunikativ förmåga. Lösningsfokus, men samtidigt mod att stanna upp och landa och inte kasta sig ut i ”fixandet" direkt. Att leva livet på SITT eget sätt.

 

Hos oss håller Anna Finnborg regelbundet:

 • Mindful movement 

 • Fredags Afterwork!!!! 

Hon har även:

Samtalsterapi och coaching! Kontakta Anna Finnborg för att veta och ta del av mer!

 • Facebook
 • Instagram
Full Storlek-6966.jpg

Michaela Hedlund

Ayurvedisk hälsovägledare och lärare.

Ekologisk frisör.

Utbildad inom Reiki healing och flera olika ayurvediska behandlingar.

Michaela är en visionär med drömmar om fred och kärlek på jorden! Hon är känslig, genuin, ärlig, glad och lekfull som person, med behov av trygghet och som älskar kramar och närhet.

Det är också just genuinitet och ärlighet som Michaela värderar högst hos sig själv och andra.

 

Hos oss håller Michaela Hedlund:

 • Läk dig själv med Ayurveda

 

 • Instagram
Ansikte_edited_edited.jpg

Daniel Ek

Leg. psykolog, författare.

Meditationslärare, mindfulnesslärare & yogalärare.

Grundare till Vänskapslabbet

Daniel är nyfiken och vetgirig och vill förstå människan och hur hen kan skapa mer frihet, glädje och livsenergi. Han har en fot i det vetenskapliga och en fot i det mer utforskande.

Daniel jobbar främst med ACT, Acceptance and Commitment Therapy samt Functional Analytic Psychoterapy som är inriktad på medvetenhet i relationer. 

Daniel är medförfattare till boken Länge leve vänner - forskning och färdigheter för att stärka dina vänskapsrelationer (Natur & Kultur, 2021) samt till två självhjälpsböcker för att hantera stress (Tid att leva och The Mindfulness and acceptance workbook for stress reduction) 

 

Hos oss håller Daniel Ek: 

 • Relationell Mindfulness /Circling

 • Instagram
 • Facebook
danielskog (1).webp

Anneli Mattisson

Socionom sedan 27 år. Främst arbetat som kurator, inom olika verksamheter. 

Handledare inom mindfulness, ACT och reflekterande skrivande. 

Anneli utövar själv yoga, meditation och reflekterande skrivande. Hon brinner för det goda mötet mellan människor, i kombination med verktyg som visar vägen till förändring.

Närvaro, nyfikenhet, öppenhet, läkande och förändring är några av Annelis ledord, och hon är både förespråkare och förebild för begreppet livslångt lärande! 

 

Hos oss kommer Anneli Mattisson:

 • Reflekterande skrivande

 

Bild på Anneli.jpeg

Lin Holmquist

Yogalärare inom klassisk hatha yoga & tantrisk yoga, yogaterapeut, massör och tantra terapeut. Hon jobbar också med hypnos och NLP tillsammans med de andra mer kroppsliga teknikerna.

Lin är en av europas främsta tantra lärare och många av er känner säkert till Lin från Hagabadet och Örebro Yoga. Efter många år med världen som arbetsplats kommer hon nu och håller kurser på Inre Natur.  

 

Tantra handlar om att hitta sin essens, sin inre stillhet. En plats som är fri från dömanden, stress och oro. Genom de tantriska meditationerna hittar du äkta självkärlek och från den platsen kan du möta dina medmänniskor i trygghet och glädje. Du får tillgång till den inre kraft som du är född med, men som ofta tagits ifrån dig genom livets små och stora motgångar.

På Inre Natur håller hon nu sina populära tantra workshops som passar både nybörjare och erfarna.

 • Facebook
 • Instagram
319759282_836939414231094_8489541970792932870_n.jpg
iPhone

Har du frågor? Kontakta oss!

Du är välkommen att skicka frågor eller bokningsförfrågan till någon av våra e-postadresser eller via kontaktformuläret.

Tack för att du kontaktar oss!

bottom of page