top of page

Vår sanning

Vår intention med Inre Natur är gemenskap, kärlek, närvaro och lekfullhet och vår vision är ett conscious community där vi vill sätta Örebro på kartan som Sveriges medvetna stad! Vi vill verka som komplement snarare än konkurrent till varandra ❤️

Inre Naturs grundare: Marie & Sandra Meyer

Vi är så glada för att du har hittat hit till oss. Vi som är skapare till Inre Natur är ett par tvillingsystrar som heter Sandra och Marie. Vi erbjuder zen coaching, yoga och massage i toppkvalité.

Vilka är vi och vad gör vi? Vi är två tvillingsystrar som heter Sandra och Marie Meyer! Sandra är socionom, kurator, certifierad inom Zen Coaching och entreprenör och hon arbetar med Mindfulness och kreativa kurser. Marie är yogainstruktör, massör, idrotts- och samhällslärare, entreprenör och arbetar med Mindfulness och stressfrihet.

Vår lokal består av ett större rum på 43 kvm med yogamattor, block, bolster, band, madrasser, stolar samt vaxdukar för målning, och lämpar sig fint för bland annat yoga, dans, cirklar, målning, meditationer, workshops och annat. Vi har ett behandlingsrum på ca 11 kvm med fåtölj, soffa och massagebänk. Vi har även en Cafédel som också verkar som kontorsspace på dagarna med kaffebar och bord för 6-8 personer, samt en lounge som väntrum/myshörna med soffa, bord, stolar och vacker konst!

Vi ser så himla mycket fram emot att få träffa DIG och ta del av dina gåvor och din närvaro! Hör av dig när DU har BESTÄMT dig! ❤️

292715327_611628643652525_2304193513654817269_n.webp

Marie Meyer

Yogainstruktör

Massör inom Finsk klassisk massage & Avancerad/Idrottsmassage

Utbildning inom friluftsliv, näringslära och träning.

Marie är en av skaparna av och ägarna till Inre Natur!

The Queen of the forest och prestigelöshet!

Från att ha varit utbränd efter traumabearbetning, ett snabbt liv och för höga krav på sig själv, så har Marie nu blivit en mästare på att hantera oläkta sår, stress och prestationsångest. Några av vägarna ur utbrändheten blev yogan, meditationen och naturen. 

Hos oss har Marie:

  • Hatha Tantra & Vinyasa Yoga

  • Finsk klassisk massage & Idrotts-/avancerad massage 

  • Facebook
  • Instagram
snyggselfie2.jpg

Sandra Meyer

Socionom och kurator. 

Certifierad inom Zen Coaching 

Mindfulnessguide

Sandra är en av skaparna av och ägarna till Inre Natur!

Hon har gjort en stor inre resa under flera års tid och har gjort det arbetet på sig själv som hon guidar andra i att göra.

Sandras specialitet är autencitet, sårbarhet och lekfullhet, och hon har en stark förmåga att se och förstå andra. Om du är nyfiken på att förstå och utveckla dig själv så har du hittat rätt, och var beredd på att mötas av en extremt stor portion kärlek, och utmaning ❤️

 

Hos oss håller Sandra regelbundet: 

  • Morgonmeditation

  • Gruppmålning

Hon har även:

Mindfulness Coaching och kuratorssamtal- detta med rötter av psykodynamisk psykologi och Zen, för både enskilda, par och grupp.

  • Facebook
  • Instagram
317916157_6376143412399269_7879879817957277526_n (1).jpg
iPhone

Har du frågor? Kontakta oss!

Du är välkommen att skicka frågor eller bokningsförfrågan till någon av våra e-postadresser eller via kontaktformuläret.

Tack för att du kontaktar oss!

bottom of page