top of page
STOR KÄRLEK.jpg

Cafékvällar

På tisdagar  är Inre Natur platsen att mötas på! För dig som längtar efter autentiska och meningsfulla relationer. Kanske är du också känslig och ibland undviker kontakt med människor när det inte känns tryggt. Vi har en intention om att skapa ett andra hem där vi kan släppa våra sociala masker och umgås eller bara samexistera!

Cafékvällarna startar igen tisdagen den 5/9 klockan 16:00

coffee-g2dd67a0fc_1920.jpg

Inte bara Fika...

Det finns finkaffe och te att köpa och njuta av! Både ÖrebroRosters/Kaffemästaren och ett mikrorosteri Beanout säljer sitt kaffe här! Både på kopp och i påse!

Vårt magiska te kommer också från Kaffemästaren. 

VET att när du köper fika hos oss så köper du inte bara fika till dig själv, du MÖJLIGGÖR även för oss att fortsätta HÅLLA CAFÈKVÄLLAR öppna med gratis meditation och sharing! Om du själv inte vill fika - hur fint är det då att bjuda nyfunnen vän på fika? 

Vi gör det här möjligt TILLSAMMANS! 

vänner

Sharing & Meditation

Mellan kl 17:30-18:30 håller vi i gratis meditation och sharing! 

Hur dessa kan gå till varierar eftersom vi turas om att leda. 

Men i huvudsak så är sharing är en aktivitet där vi är i mindre grupper och medlemmarna har en stund var att dela något. Det kan vara vad som helst, något som är vaket i dig just nu, en känsla, eller du kanske vill bli hållen eller inte dela något överhuvudtaget, det spelar ingen roll- det är fokus på närvaro och medkänsla.

Utomhusläsning

Samexistera

Vår vision är som sagt att skapa ett utrymme där vi kan samexistera som dem vi är utan sociala masker och föreställningar om vilka vi borde vara för att bli accepterade, älskade och respekterade. 

Om du vill komma hit och vara introvert, läsa en bok eller pyssla så är det precis lika VÄLKOMMET som när du vill komma hit och umgås med andra.

Du är värdefull och älskvärd precis som du är just NU.

Vill du vara med och skapa vårt community?

Våra cafékvällar erbjuder gratis meditation och sharing och det drivs av helt frivilliga krafter. Vår intention är att skapa ett medvetet, närvarande och kärleksfullt samhälle, och vi vill sätta Örebro på kartan som ett Mecka för medvetenhet! För att skapa detta så behöver vi göra det tillsammans! 

Vill du vara med och bidra med något, klicka på knappen nedan för att gå till formuläret!

bottom of page