top of page
STOR KÄRLEK.jpg

Cafékvällar

På måndagar  är Inre Natur platsen att mötas på! För dig som längtar efter autentiska och meningsfulla relationer.

Kanske är du också känslig och ibland undviker kontakt med människor när du inte känner dig på topp fast du egentligen skulle vilja ha sällskap?

 

Vi har en intention om att skapa ett andra hem där vi kan släppa våra sociala masker och umgås eller bara samexistera!

Låta sociala koder och spel få mindre betydelse och istället låta känslor och behov styra mer.
 

Nytt för denna termin!
Dörrarna öppnar kl 17:00
Meditation & Sharing kl 17:30-18:30, då är DÖRRARNA LÅSTA.
Dörrarna stängs kl 19:30

 

coffee-g2dd67a0fc_1920.jpg

Inte bara Fika...

VET att när du köper fika hos oss så köper du inte bara fika till dig själv, du MÖJLIGGÖR även för oss att fortsätta HÅLLA CAFÈKVÄLLAR öppna med gratis meditation och sharing! Om du själv inte vill fika - hur fint är det då att bjuda nyfunnen vän på fika? 

Vi gör det här möjligt TILLSAMMANS! 

Fikat är oftast hembakat, när det inte är det så är det Sonjas kaffeverkstad som bakat.

vänner

Sharing & Meditation

Mellan kl 17:30-18:30 håller vi i gratis meditation och sharing! 


Hur dessa kan gå till varierar eftersom vi är flera som turas om att leda. 

Men i huvudsak så är sharing en aktivitet där vi är i mindre grupper och medlemmarna har ca 5 min var att dela något. Det kan vara vad som helst som du väljer att dela, något som är vaket i dig just nu, en känsla, eller du kanske vill bli hållen, berörd eller inte dela något överhuvudtaget, det spelar ingen roll- det är fokus på närvaro och medkänsla. 

När du tar emot någons delning så är det en övning i närvaro. Du övar på att hålla ett kärleksfullt och respektfull fokus och space för den som delar. 
Utan att ställa frågor eller försöka fixa personen. Bara finnas, lyssna och se.

SAMTYCKE
Det är väldigt viktigt att allt sker i samtycke. Om du känner ett "nej" i dig när en gruppmedlem frågar om något, så är det inte bara välkommet med ett "nej" utan också viktigt för både din och dina gruppmedlemmars upplevda trygghet. Det kan ta tid att lära sig känna in ett "nej" och uttrycka det, och det här kan vara ett bra space att få öva på just det. 
Kom ihåg att ett "nej" kan vara en stor gåva att ge till någon annan som kanske finner det utmanande att bli avvisad- och då kan få en möjlighet att få läka det tillsammans i denna sharing. 
Ett "nej" till något/någon är dessutom ett "ja" till dig själv, det kan vara en gräns, en trygghet, integritet, kärlek....

Utomhusläsning

Samexistera

Vår vision är som sagt att skapa ett utrymme där vi kan samexistera som dem vi är utan sociala masker och föreställningar om vilka vi borde vara för att bli accepterade, älskade och respekterade. 

Om du vill komma hit och vara introvert, läsa en bok eller pyssla så är det precis lika VÄLKOMMET som när du vill komma hit och umgås med andra.

Du är värdefull och älskvärd precis som du är just NU.

Vill du vara med och skapa vårt community?

Våra cafékvällar erbjuder gratis meditation och sharing och det drivs av helt frivilliga krafter. Vår intention är att skapa ett medvetet, närvarande och kärleksfullt samhälle, och vi vill sätta Örebro på kartan som ett Mecka för medvetenhet! För att skapa detta så behöver vi göra det tillsammans! 

Vill du vara med och bidra med något, klicka på knappen nedan för att gå till formuläret!

bottom of page